recepten

 

Recepten ontdekken

Het inbrengen van fruit, groenten, kruiden, etc. in water komt oorspronkelijk uit de Spaanse keuken met de ‘Aquas frescas’. De smaak is licht, fris, minder ‘zwaar’ dan een sap en weer wat smaakvoller dan alleen water.

Een enkele fruitsmaak kan verfrissend zijn maar als u meer avontuurlijke smaken wilt, kunt u een kruid toevoegen zoals munt. En indien u wenst, zijn er geen regels tegen het toevoegen van zoetstoffen in het water zoals suiker, honing of agave nectar.

Ook bij gebruik van de Salad Zinger om dressings, gearomatiseerde oliën, azijnen en siropen te maken, kunt u kiezen uit een breed scala van soorten basisvloeistoffen. Begin met een lichte, milde olie als saffloerolie of koolzaad, of probeer olijfolie en druivenpitolie, die ook goed werken.

U kunt uw Zinged oliën ook gebruiken om uit te dippen, als basis voor marinades of als extra smaak aan gewone pasta.

Laat uw fantasie u leiden. Geniet!

Natuurlijke recepten

Aqua Zinger


Hieronder staan voorbeelden van ingrediënten om uw volgende Zingcreatie te maken!

Fruit Meer Fruit Groentes Kruiden Specerijen Suikers
Sinasappel Bessen Komkommer Munt Cacaopoeder Agave nectar
Limoen Aarbeien Selderij Basilicum Chilipoeder Honing
Perzik Mango Tomaten Lavendel Kaneelstokjes Ruwe suiker
Watermeloen Ananas Hete pepers Koriander Gember Kersensiroop
Kantaloepa Appels Ui Tarwe Knoflook Mandarijnen op siroop
Kiwi Peren Tomaat Salie Vanille Cacao
Kersen Kokosnoot Mierikswortel Rosemarijn Nootmuskaat Pepermuntstokken