Ontwerp & ontwikkelingen

Herbruikbare flessen verminderen honderden, zo niet duizenden, flessen voor eenmalig gebruik maar voor ons telt wat je in de fles doet net zo veel als voor het creëren van gezond leven op onze aarde.

Voordat het project begon, deelden onderzoekteams een aantal kernwaarden. Afgezien van Zing Anythings eigen overtuigingen en intuïties, bleek ook uit onderzoek dat meer mensen gezondere keuzes maken en af willen stappen van kunstmatig gearomatiseerde drankjes. Maar ook alleen gearomatiseerde drankjes bevatten kunstmatige stoffen en suikers die niet zo ‘gezond’ zijn als ze beweren. De Citrus Zinger en Aqua Zinger laat de gebruiker zelf beslissen wat hij/zij in het drankje wil en inspireert creatieve, nieuwe combinaties van smaken.

Tegelijkertijd worden mensen steeds bewuster van de manier waarop de producten die ze dagelijks gebruiken, worden gemaakt en hoe hun keuzes invloed hebben op onze planeet. Niet tevreden met het aanbrengen van een ‘groen’ label op producten als een soort functie, begrijpt Studio Murmur dat de normen voor het maken van een geweldig product inherent zijn aan verantwoord, veilig en mooi. Met behulp van hoogwaardige materialen en eenvoudige mechanismen, leveren de Zing Anything producten dit.

ONDERZOEK

Alle Zing Anything producten zijn uitvoerig getest en geanalyseerd met een primaire focus op het verbeteren van de smaak van water of andere vloeistoffen terwijl je ‘gezond’ blijft.

OCTROOIEN

Op onze innovatieve lijn geldt patent(aanvraag) met meervoudige aanmeldingen voor alle technologische en / of ontwerp-aspecten van onze unieke productlijn en toekomstige toevoegingen.