over-ons

 

Verantwoordelijk gemaakt

Zing Anything werd gelanceerd om een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van onze dagelijkse voeding – zowel in het voedsel dat wij eten als de drankjes die wij drinken. Met de Zing Anything producten kunnen consumenten gezonde dranken maken, vrij van kunstmatige ingrediënten en overtollige suikers. De flessen zijn herbruikbaar en duurzaam en bevorderen een gezond dieet met behulp van volledig natuurlijke vruchten, kruiden en groenten!

Een deel van de Zing Anything missie omvat sociale en ecologische verantwoordelijkheid voor de gezondheid van ons lichaam en de aarde, naast het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Om betaalbare flessen te produceren voor de consument, staan de productiefaciliteiten in Taiwan en China. Om operationele procedures van hoge kwaliteit te waarborgen, streeft Zing Anything ernaar te voldoen aan alle lokale en nationale wet- en regelgeving, waaronder compensatie, uren, dwangarbeid, kinderarbeid en discriminatie / rechten in alle landen van herkomst.

Zing Anything is gedreven om de volgende maatregelen te handhaven en te waarborgen in onze producten en activiteiten:

  • Wij maken gebruik van Eastman Tritan Plastics – BPA en EA vrij
  • Wij maken gebruik van 18/8 food grade safe roestvrij staal
  • Wij gebruiken sojagebaseerde inkten in alle marketingmaterialen
  • Onze fabrieken kennen goede arbeidsvoorwaarden en houden zich aan alle leeftijdseisen voor werknemers.
  • Onze fabriek stelt ons in staat om haar faciliteiten te bezoeken en laat onze ingenieur aanwezig zijn op het terrein voor de producties.
  • Kwaliteitsborging-inspecties worden uitgevoerd door de leden van ons team, op het terrein
  • Onze fabrieken recyclen alle delen behalve Tritan-hars, dat niet recyclebaar is.

Onze testen en documentatie omvat het volgende: Voldoet aan de Food and Drug Administration (FDA), 21 CFR. Voldoet aan de General Recognized As Safe (GRAS) specificaties volgens de Amerikaanse FDA-voorschriften. Voldoet aan de Amerikaanse Californië Proposition 65 en Verordening (EU). Voldoet aan de NSF / ANSI Standard 51 – Food Equipment Materials. SGS testen uitgevoerd op alle onderdelen.